Villapark Langweer

Villapark Langweer, ideaal voor de actieve watersporter. Maar ook als u wilt genieten van al het andere dat Friesland te bieden heeft: rust, natuur en cultuur.

Het park ligt uniek tegen de rand van het dorp, met uitzicht over de Langweerder Wielen. Op en top Friesland: de oude straatjes, de levendige passantenhaven en de rijke historische omgeving vormen een schilderachtig decor. De basis voor een fantastisch verblijf op Villapark Langweer ligt in het concept van mooie bungalows met eigen aanlegplaats, of uw bungalow heeft uitzicht over de Langweerder Wielen. Tevens kunt bij Villapark Langweer sloepen, zeilboten en optimisten huren. Uw gehuurde boot kunt u bij de bungalows met eigen aanlegplaats aanmeren.

De bungalows

Een comfortabel verblijf op Villapark Langweer begint bij het kiezen van een bungalow die het beste past bij uw vakantiewensen. Er zijn twee type 6-persoons bungalows beschikbaar. Beide typen bieden veel ruimte en alle bungalows zijn netjes en comfortabel ingericht. De inventaris omvat tenminste een televisie, dvd speler, stereo apparatuur, koffiezet-apparaat/Senseo, douche of bad, apart toilet en een compleet ingerichte keuken.

Alle bungalows zijn ingericht voor zes personen, met in principe een tweepersoons slaapkamer op de begane grond en twee tweepersoons slaapkamers op de verdieping. De tuinen bij de bungalows zijn ruim opgezet en voorzien van een eigen parkeerplaats. Een aantal bungalows kijkt uit over de passantenhaven en het water van de Langweerder Wielen. Andere bungalows hebben een eigen aanlegsteiger. U kunt kiezen uit een geschakelde bungalow (type A) of een vrijstaande bungalow (type B)

Wilt u meer informatie; kijk dan op www.villaparklangweer.nl

Sloep huren?

Check beschikbaarheid!

Grote groep of zakelijk huren?

Neems een vrijblijvend contact met ons op

Vraag een offerte aan!

Sloeparrangementen

Vriendinnen arrangement

Vind hier de leukste sloeparrangementen!

Diverse arrangementen

Occasions

Langweerder Sloep

Bekijk het complete overzicht van onze occasions...

Naar de occasions