U bent hier:

Online boeken

Aan de linkerkant vindt u de mogelijkheid om onze boten en/of bungalows online te boeken.

Kiest u voor boten dan ziet u de verschillende sloepen en zeilboten die wij verhuren, u kunt een keuze maken welke boot u zou willen reserveren.

Wanneer u kiest voor bungalows, ziet u de verschillende types met hun eigen indelening en inrichting. U kunt een bungalow naar eigen wens uitzoeken.

Bij het boeken kunt u ook kiezen voor een periode, onder dit kopje vind u ook de verschillende arrangementen zoals met Pasen, Meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en Kerst & Oud en Nieuw. Kies voor een arrangement wanneer u deze wilt reserveren.

Het is mogelijk om een bungalow en boot samen te reserveren. Wanneer u bijvoorbeeld een bungalow heeft uitgezocht, de juiste datum gekozen heeft en de aantal personen heeft ingevuld kunt u op bewaren klikken. Daarna kunt u vervolgens aan de linkerkant op boten klikken, zo reserveert u er nog een boot bij.

Nu kunt u de totale reservering helemaal afronden.

Hulp nodig met boeken? Heeft u vragen over het boekingssysteem, ervaart u problemen met het boeken van uw vakantie of wilt u een afwijkende periode boeken? Neem gerust contact met ons op. Telefoonnummer: 0513-499010 of mail naar info@langweerdersloep.nl

Sloep huren?

Check beschikbaarheid!

Grote groep of zakelijk huren?

Neems een vrijblijvend contact met ons op

Vraag een offerte aan!

Sloeparrangementen

Vriendinnen arrangement

Vind hier de leukste sloeparrangementen!

Diverse arrangementen

Occasions

Langweerder Sloep

Bekijk het complete overzicht van onze occasions...

Naar de occasions