U bent hier:

Genieten in de Langweerder Sloep

Het karakteristieke watersportdorp Langweer staat van oudsher bekend om haar monumentale panden, beschermd dorpsgezicht en de gezellige terrasjes. Langweer is ook de geboorteplaats van de Langweerder Sloep. Een rank gelijnde overnaadse spitsgatsloep die bij Langweerder Sloep, gelegen naast Villapark Langweer/ De Twirre Watersport, wordt afgebouwd.

Bauke Jonkman, de eigenaar van Villapark Langweer, is tevens de geestelijk vader van de Langweerder Sloep. "Oorspronkelijk hebben we de sloep ontwikkeld voor de verhuur" , vertelt hij enthousiast. "Maar steeds meer huurders werden verliefd op deze ranke en chique verschijning. Inmiddels is het voor ons een regelrechte verkoophit!
Lees rustig onze website door of klik hieronder voor het contactformulier.

Meer informatie

Veelzijdige full-service.

Op deze site vindt u alle informatie over de nieuwbouw, occasions en het huren van een Langweerder Sloep.
Maar weet u dat Langweerder Sloep u ook een 'full-service'- pakket kan aanbieden? Op de ideaal gelegen locatie, direct aan de Langweerder Wielen, treft u in de haven van Langweerder Sloep, naast vaste ligplaatsen (met op de steigers elektriciteit en drinkwater), ruime parkeergelegenheid en kunt u gebruik maken van toiletten en douches. Tevens is er een botenkraan (max. tweeënhalve ton) en een afspuitplaats aanwezig. Ook voor winterstalling, reparatie en onderhoud aan uw sloep kunt u bij Langweerder Sloep terecht. Voor meer informatie en tarieven kijkt u op de website www.twirre.nl

Video

Sloep huren?

Check beschikbaarheid!

Grote groep of zakelijk huren?

Neems een vrijblijvend contact met ons op

Vraag een offerte aan!

Sloeparrangementen

Vriendinnen arrangement

Vind hier de leukste sloeparrangementen!

Diverse arrangementen

Occasions

Langweerder Sloep

Bekijk het complete overzicht van onze occasions...

Naar de occasions